Umut Kervanı, Arakanlılara umut oldu

"Hayat Birlikte Güzel" sloganıyla 2020 Ramazan ayı yardım çalışmalarını yurt içi ve yurt dışında sürdürmeye devam eden Umut Kervanı, Bangladeş’teki kamplarda kalan çok sayıda Arakanlı Müslümanlara gıda yardımında bulundu.

Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle hayırseverlerin kendilerine ulaştırdıkları yardımları muhtaçlara ulaştırmaya devam ettiklerini belirten vakıf yetkilileri, yetim, mağdur ve kimsesizler başta olmak üzere ülkemizde Coronavirus sebebiyle muhtaç duruma düşen, işlerini kaybeden vatandaşlara yardım yaptıklarını ifade ettiler.

Yardım çalışmalarını, öncelikli olarak Türkiye’de yaptıklarını ancak mağdur olan ülkelerde de yardım yapmaya devam ettiklerini hatırlatan Umut Kervanı yetkilileri, 180 milyon nüfusa sahip olan ve açlık sebebiyle ölümlerin gerçekleştiği Bangladeş ile birlikte zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren bölgelerde yardım çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Vakıf, hayırseverlerden gelecek bağışlar çerçevesinde yurt içi ve yurt dışında Ramazan ayı boyunca yardım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam edecek.

İLKHA