Türkiye'den siyonist rejime tepkiler devam ediyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik başlattığı saldırıyı ser bir şekilde kınadı.

Türkiye'den siyonist rejime tepkiler devam ediyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Twitter'dan yaptığı paylaşımda "israilin Gazze'ye yönelik hukuk ve ahlak dışı saldırılarını lanetliyoruz" diyerek "israil hükümeti günlerdir kasten sürdürdüğü şiddet siyasetine derhal son vermelidir. Filistin halkının yanındayız. Filistinli kardeşlerimize desteğimiz devam edecek. Bu zulüm elbet bitecek!" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kuşatma, ambargo ve abluka altındaki Gazze yine bir ramazan günü israilin devlet terörünün hedefi oluyor, bir avuç mazlum Filistinli, siyonist katiller tarafından bombalanıyor" ifadelerini kullandı.

İslam dünyası başta olmak üzere uluslararası camianın bu insanlık suçuna sadece seyirci kaldığını belirten Kurtulmuş, "Yeter! Kınamanın ötesinde terör devleti israil derhal durdurulmalıdır" dedi. 

AK Parti Sözcüsü Çelik, saldırılara sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Çelik, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik başlattığı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. israil yönetimi, gerilimi tırmandıran adımlar atarak masum insanların hayatını ve bölge barışını tehdit etmektedir. Netanyahu yönetimi şiddeti artıran tehlikeli bir saldırganlık içerisindedir. Uluslararası toplum, tüm bölgeyi ateşe atan bu tehlikeli saldırganlığa karşı net bir tutum almalıdır" 

KAHROLSUN İSRAİL!

Siyonist işgal rejiminin Gazze ve Lübnan'a yönelik başlattığı saldırılara en sert tepkilerden biri ise Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'dan geldi.

Bayraktar, "Kahrolsun israilin terörist ve kirli düzeni" ifadelerini kullandı.

Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Zalim israil, bu Ramazan ayında da ezberini bozmadı. Ancak şüphesiz; Hak kuvvetin fevkîndedir. Ve dünyada haklıların değil güçlülerin adaleti hüküm sürdükçe bu zulüm maalesef son bulmayacak. Bir yerde yangın varken, bir başka yerde huzur olmayacak. Ve adalet; zalimler değil, zulme şahitlik edenler dönüşünce hâkim olacak. Bu yüzden karar bizim... Bugün bizlerin ektikleri, yarın çocuklarımızın nasıl bir dünyada hasat biçeceğini belirleyecek... Kahrolsun israilin terörist ve kirli düzeni!"