Terör rejimi 3 askerinin öldürüldüğünü 26'sının da yaralandığını duyurdu

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda 3 askerinin daha öldürüldüğünü, 26'sının da yaralandığını açıkladı. İşgal ordusu, Gazze Şeridi'ne kara saldırısının başladığı 27 Ekim'den bu yana siyonist yaralı sayısının 1.283'e yükseldiğini kabul etti.

Terör rejimi 3 askerinin öldürüldüğünü 26'sının da yaralandığını duyurdu

Açıklamada, Gazze Şeridi'nin güneyindeki çatışmalarda 3 askerin öldüğü, 2 askerin de yaralandığı kabul edildi.

Gazze Şeridi'ne saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana ölen siyonist rejim asker sayısının 560'a yükseldiği öne sürüldü.

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, ölen ya da yaralanan asker sayısına ilişkin gerçek bilgileri kamuoyundan gizliyor.

Gayr-i resmi açıklamalarda ölü ve yaralı sayısı binlerle ifade ediliyor. 

26 TERÖRİST DAHA YARALANDI

İşgal ordusu, son 24 saat içinde 7'si Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda olmak üzere 26 siyonist askerin yaralandığını duyurdu.

Siyonist rejim böylece, yaralı işgal askeri sayısının, 7 Ekim'den bu yan 2 bin 797'ye, Gazze'ye kara saldırılarının başladığı 27 Ekim'den bu yana ise 1.283'e yükseldiğini kabul etti.

İşgal ordusu, 378 subay ve askerin tedavisinin sürdüğünü, bunlardan 35'inin durumunun ağır olduğunu bildirdi.

İbrani medyası da işgal ordusunda yaralanan asker sayısının resmi olarak açıklanan rakamlardan daha fazla olduğuna işaret ediyor.

Siyonist Calcalist internet sitesine göre işgal ordusu, işgal askerlerinin Gazze'deki savaş nedeniyle engellilere ilişkin sunduğu talep sayısının 2024 yılı sonuna kadar 20 bine ulaşmasını öngörüyor.

İşgal ordusu, Gazze Şeridi'ndeki savaşın sonuçlarından, özellikle de askerlerinin sakatlık ve uzuv kaybı dahil ciddi yaralanmalarının yanı sıra vücudun çeşitli yerlerinde deformasyonlar ve yanıklar nedeniyle acı çekiyor.

Buna karşılık siyonist güvenlik bakanlığı rehabilitasyon dairesi başkanı, İbrani medyasında yer alan haberlere göre şu anda 4 bin 500'den fazla asker ve siyonist kuvvet mensubunun tedavi gördüğünü Knesset'e doğruladı.

Ona göre bu sayıya her gün çoğu yedek erkek ve 30 yaşın altında 60 civarında kişi ekleniyor.