Siyonist işgalciyle yarışıyor! Hindu teröristler Müslümanların evini yıkmaya başladı

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde, İslam'a ve Hz. Muhammed'e hakareti protesto eden Müslümanlara yönelik baskı ve şiddet devam ediyor. 2 Müslümanı katladan ve birçoğuna gözaltından işkence yapan Hindu teröristler şimdide eylemlere katılan 3 Müslüman'ın evini buldozerlerle yıktı.

Siyonist işgalciyle yarışıyor! Hindu teröristler Müslümanların evini yıkmaya başladı

 Hindistan'da İslam'ı ve Müslümanları hedef alan söylem ve eylemler son bulmuyor.

İktidarda bulunan İslam düşmanı partililerin, Hazreti Muhammed'e yönelik hakaretlerini telin eden Müslümanlar'a karşı Hindu terörü devam ediyor.

Gösteri düzenleyen Müslümanların üzerine önce ateş açarak 2 Müslümanı katleden Hint polisi ve Hindu çeteleri gözaltına alınan birçok Müslümana da vahşice işkenceler uyguluyor. 

Hindu terörünün son uygulaması ise akıllara siyonist işgal rejiminin Filistin halkına uyguladığı zulmü getirdi.

Hazreti Muhammed'e yönelik hakaretleri telin eden protestoların ardından Uttar Pradeş'te İslam düşmanı Hindu yöneticiler insanlık dışı skandal bir karara imza attı. Protestolara katılan Müslümanlardan bazılarının evlerinin yasa dışı olduğu ileri sürüldü.

Hindu terörü devam ediyor! Gözaltındaki Müslümanlara işkence!

3 Müslüman'ın evi buldozerlerle yıkıldı, öncesinde tahliye tebligatının yapıldığı iddia edildi.

Bazı yerel kaynaklar medyaya yansıyanın ötesinde Müslüman halka ait daha birçok ev dükkanın Hindularca yıkıldığını aktarırken bu durumun endişe verici boyutlara ulaştığını belirtiyor.

Hint polisi Müslümanlara saldırdı: 2 genç şehid oldu

Sosyal medya kullanıcıları, İslam düşmanı Hindistan yönetimi ve polisinin yaptığı insanlık dışı uygulamalara başta İslam ülkelerinin yöneticileri olmak üzere tüm dünyayı buna karşı tepki vermeye ve bu zulme karşı sesini yükseltemeye davet ediyor.

1,4 milyar nüfusunun yaklaşık yüzde 14’ü Müslüman olan Hindistan’da, iktidardaki ırkçı ve İslam düşmanı Narendra Modi yönetimindeki Bharatiya Janata Partisinin (BJP) Hindu-Müslüman kutuplaşmasını tetikleyen politikalar izlemesi, ülkedeki İslam karşıtlığını körüklerken, şiddet olaylarının yaşanmasınada sebep oluyor.

Hintli Müslümanlar Hz. Peygambere sahip çıktı! On binler meydanlara indi!