Siyonist çete bir günde 3 Filistinliyi şehid etti

İşgal çetesinin, dün iki kadını bıçaklama eylemi teşebbüsünde bulundukları iddiasıyla şehit etmelerinin ardından akşam saatlerinde de bir genci gerçek mermiyle vurarak şehid etti. Böylece, siyonist rejim bir gün içinde ikisi kadın üç Filistinliyi katletmiş oldu.. 

Siyonist çete bir günde 3 Filistinliyi şehid etti

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre dün akşam saatlerinde Beytlahim'in güneyindeki El-Hıdr kasabasında işgal güçlerinin saldırılarına maruz kalan 21 yaşındaki Muhammed Ali Guneym isimli genç şehid oldu. 

İşgal çetesinin gerçek mermi sıktığıgencin sırtından girip göğsünden ağır bir biçimde yaralandığı ve El-Hıdr kasabasındaki El-Yemame Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındığı ancak kurtarılamayarak şehid olduğu ifade edildi. 

İşgal çetesi dün sabah saatlerinde de Beytlahim'in Husan köyünde altı çocuk annesi Gade İbrahim Sebatin isimli bir kadını, askerlere yaklaştığı iddiasıyla şehit etmişlerdi. 

Bu olaydan kısa bir süre sonra da El-Halil şehrinde Hz. İbrahim Camisi yakınında 24 yaşındaki Meha Ez-Za'teri isimli bir genç bayanı, bir siyonist subayın yaralanmasına sebep olan bıçaklı eylem gerçekleştirmesinin ardından şehit edilmişti.