Şehid Heniyye'nin son isteğiydi! Peygamber Sevdalıları'dan meydanları boş bırakmayın çağrısı!

Peygamber Sevdalıları Marmara Koordinatörü Ercan Vergili, İsmail Heniyye'nin son isteği olan meydanlara çıkma çağrısını yenileyerek tüm halkı meydanlara davet etti.

Şehid Heniyye'nin son isteğiydi! Peygamber Sevdalıları'dan meydanları boş bırakmayın çağrısı!

Peygamber sevdalıları Vakfı'nın 3 Ağustos'ta ki yürüyüşü ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Marmara Koordinatörü Ercan Vergili, tüm vatandaşları 3 Ağustos'ta meydanlara davet etti.

Şehit İsmail Heniyye'nin çağrısından sonra Peygamber sevdalıları 3 Ağustos'ta saat 18.00 da Beyazıt meydanından Sultanahmet meydanına yürüyüş yapacaklarını duyurdu.

Önderlerini veren bir davanın asla yenilmeyeceğini söyleyen vergili," bugün şehit İsmail Heniyye için tüm camilerde gıyabi cenaze namazı kılındı. Bizlerde İstanbul Fatih Camisindeydik. Yarın ise saat 18.00'da Beyazıt'tan Sultanahmet meydanına bir yürüyüş tertipleyeceğiz. Peygamber sevdalıları vakfı olarak siyonist vahşet bitene denk durmayacağımıza söz verdik. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah'ın izni ile siyonistler bu katliamlarıyla sonunun geldiğinin müjdesini veriyor. Yaptıkları bu vahşetler ile tüm dünyada tepkileri üzerlerine çekiyorlar. Onlar bu tarz eylemler yaptıkça Müslümanlar birleşecektir. Bu vesile ile tüm kardeşlerimize meydanları boş bırakmayın çağrısında bulunuyoruz. Çünkü İsmail Heniyye de Filistin'de tutuklu bulunan esirlere ve Filistin cihadına destek vermek amacıyla dünya halklarını meydanlara çağırmıştı. Bu çağrıya hepimiz kulak verelim." Şeklinde konuştu.