Sağlam, Saadet Partisi'nin daveti üzerine İstanbul’daki Kudüs mitingine katılacak

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam'ın, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun daveti üzerine, "Büyük Kudüs Mitingi"ne katılacağı açıklandı.

Sağlam, Saadet Partisi'nin daveti üzerine İstanbul’daki Kudüs mitingine katılacak

İstanbul’da düzenlenecek “Büyük Kudüs Mitingi”ne katılacağı öğrenilen Sağlam, mitingde işgalci ABD Başkanı Trump'ın "Yüzyılın Anlaşması" olarak açıkladığı şer planına, yapacağı konuşma ile tepkisini bir kez daha gösterecek.

9 Şubat Pazar günü düzenlenecek mitingler; Saadet Partisi’nin “Büyük Kudüs Mitingi” İstanbul Yenikapı Meydanı’nda, HÜDA PAR’ın destek verdiği Peygamber Sevdalıları Vakfı ve Mustazaflar Cemiyeti’nin “Kudüs Bizimdir” mitingi Diyarbakır İstasyon Meydanında, Yeniden Refah Partisi’nin “Seninleyiz Kudüs Mitingi” de Sakarya Kent Meydanında öğleden sonra düzenlenecek.

Küresel haydut ABD Başkanı Trump'ın, Kudüs'ü işgalci siyonistlerin himayesine verme planına karşı tepkiler çığ gibi devam ederken, bu şer planını tanımayan HÜDA PAR'ın, yapılacak mitinglere katılım konusunda çağrıları da devam ediyor.

“Bütün halkımızın, en gür sesle işgal planlarını telin ettiklerini ilan etmelerini istiyoruz”

Pazar günü düzenlenecek mitinglere katılım çağrısını yineleyen HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, “Evet, belki sadece sokaklara çıkıp bunu telin etmek tek başına yeterli olmayacak ama bu bir adımdır. Biz özellikle, Müslümanlara bu hakareti yapan, bu ihaneti yapan guruplara, güruha şunu haykıracağız: Ümmet; Kudüs’ün, Mescid-i Aksa’nın, siyonistlerin çizmesi altında ezilmesine asla razı olmayacaktır. Biz, özellikle bu etkinlikler vesilesiyle dünyaya bu mesajı vereceğiz ve dünyanın her yerinden, Kudüs’ün Müslümanların ortak sevdası olduğunu, Kudüs’ün Müslümanların ortak değeri olduğunu ilan edip haykıracağız. Bu nedenle bu pazar günü Diyarbakır, İstanbul ve Sakarya’da yapılacak olan etkinliklere halkımızın, çoluk çocuğunu alarak katılım göstermelerini, Kudüs’ün Müslümanların ortak malı ve sevdası olduğunu haykırmalarını istiyoruz. Bütün halkımıza, bu alanları boş bırakmamalarını ve en gür sesle işgal planlarını telin ettiklerini ilan etmelerini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

İLKHA