Rehber TV’de görev değişimi

İki yıla yakın bir süredir Rehber TV’nin Genel Müdürlük görevini sürdüren Feysel Yeşil, görevini Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Gönül'e devretti.

Rehber TV’de görev değişimi

Yakın bir zamanda yeni yayın dönemine girecek olan Rehber TV’de görev değişikliği oldu. İki yıla yakın bir süredir Rehber TV’nin Genel Müdürlük görevini sürdüren Feysel Yeşil, görevini Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Gönül'e devretti. Rehber TV sosyal medya hesabından duyurulan paylaşımda şunlar kaydedildi; “Televizyonumuzda Görev Değişikliği! İki yıla yakın bir süredir Genel Müdürlük görevini sürdüren Feysel Yeşil, görevini Mehmet Ali Gönül'e devretti. Feysel Yeşil'e şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Mehmet Ali Gönül'e de yeni görevinde başarılar dileriz.”

İNANÇ VE GAYRET BU YOLDA KILAVUZUMUZDUR

Mesajı alıntılayan Yeşil ise şunları ifade etti; “İki seneye yakındır sürdürmekte olduğum Rehber TV genel müdürlük görevimi M.Ali Gönül hocama devrettim. Yeni görevinde kıymetli hocama başarılar diliyorum.” Yeşil’in mesajını alntılayan Gönül de “Ben de değerli kardeşim Feysel Yeşil'e şükranlarımı sunuyorum. Bu onurlu göreve layık olmaya çalışacağım. İnanç ve gayret bu yolda kılavuzumuzdur.” dedi.