İşgalci İsrail’in Lübnan’a saldırıları sürüyor: Gaziye otoyolunda araç hedef alındı, 1 şehit
İşgalci İsrail ordusunun, Lübnan'ın güneyinde bir aracı hedef aldığı hava saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi şehit oldu.

İsrail düşmanı, Lübnan’a yönelik saldırganlığını yenileyerek ülkenin egemenliğini, ateşkes anlaşmasını ve dolayısıyla BM'nin 1701 sayılı kararını ihlal etti.
Bu bağlamda, İşgalci İsrail'in insansız hava aracı (İHA), Cuma sabahı güney Lübnan’daki Gaziye otoyolunda bir aracı hedef aldı; saldırı sonucu bir kişi hayatını kaybetti.
Ulusal Haber Ajansı’na göre, Cuma günü Mahbib kasabasında prefabrik yapılara yönelik ikinci bir hava saldırısı daha gerçekleştirildi. Aynı bölge, önceki akşam da hedef alınmıştı.
Ajans ayrıca İsrail işgal güçlerine ait askeri uçakların güney Lübnan semalarında “yoğun” ve alçak irtifada uçuş yaptığını bildirdi.
Bu saldırılar, Perşembe günü Aitaroun sınır kasabasında bir motosikletin hedef alındığı ve bir kişinin şehit olduğu İHA saldırısının ardından geldi.
İsrail düşmanının Lübnan’a yönelik bu kesintisiz saldırıları, direnişin silahsızlandırılmasını ve Lübnan’ı Siyonist vahşetten korumak için uluslararası topluma ve Amerikan yönetimine güvenilmesini talep edenlere bir uyarı niteliği taşımaktadır.