İşgal güçleri 1'i çocuk 20 Filistinliyi gözaltına aldı

Siyonist İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde 1'i çocuk olmak üzere aralarında milletvekili ve özgürleştirilimşi eski esirlerinde bulunduğu 20 Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal güçleri 1'i çocuk 20 Filistinliyi gözaltına aldı

Siyonist İsrail güçleri, bu sabah (2 Haziran Salı) aralarında Milletvekili ve özgürleştirilmiş eski esirlerin de olduğu Filistinli vatandaşlara yönelik tutuklama operasyonu gerçekleştirdi ve dün olduğu gibi bugün de pek çok Filistinli vatandaşı haksız yere tutukladı.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, İsrail işgal güçlerinin tutukladıkları kişiler arasında, Milletvekili Şeyh Halid Süleyman, özgürleştirilmiş eski esir Fethi Atum, Muhammed Nebhan, komutan Cemal Ebu el-Heyca’nın oğlu özgürleştirilmiş eski esir Amad Cemal, özgürleştirilmiş eski esir Muhammed Azmi gibi isimler yer alıyor.

Siyonist işgal güçleri, Cenin’de Filistinli gençlerle girdiği çatışmada gaz ve göz yaşartıcı bombalar kullandı ayrıca kentte Filistinli genç Ahmed Neşteri’yi sorguladıktan sonra gözaltına aldı.

Diğer yandan, Siyonist işgal güçleri, Nablus’ta özgürleştirilmiş eski esir Ahmed Amad, Davud Salih, Abdurrahman Eyüp, Kerem İsa Davud ve Teysir Duveykat adındaki Filistinlileri tutukladı.

İşgal güçleri, Ramallah ve Selfit’te de operasyonuna devam etti ve aralarında özgürleştirilmiş eski esir ve gençlerin de olduğu 5 Filistinliyi tutukladı.

Siyonist İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs’te onlarca Filistinli vatandaşa karşı yaptığı günlük tutuklama operasyonlarına devam ediyor.

Palinfo