İşgal altındaki Golan Tepeleri'ne roket operasyonu

Siyonist rejimin işgali altındaki Golan Tepeleri'ndeki Mecdel Şems beldesine yönelik roket saldırısında 10 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 24 kişinin yaralandığı bildirildi.

İşgal altındaki Golan Tepeleri'ne roket operasyonu

İşgal medyası, bir futbol sahasını hedef alan operasyonda 10 kişinin öldüğünü açıkladı.

İşgalciler, roketin Lübnan’daki Hizbullah tarafından atıldığını iddia etti. 10 ila 20 yaşları arasında olan en az 30 kişinin ağır bir şekilde yaralandığını bildirdi.

Bölgedeki bir sağlık görevlisi, olay yerinde büyük bir yıkım olduğunu belirtirken işgal ordusunun yaralıların tahliyesine yardımcı olduğu ifade edildi.

HİZBULLAH SALDIRIYI REDDETTİ
Operasyonun ardından açıklama yapan Hizbullah, Majdal Shams'a roketli saldırı düzenlemediklerini belirterek, saldırıyla hiçbir bağlantılarının olmadığını ifade etti.

Hizbullah daha önce yaptığı açıklamada ise Golan Tepeleri'nde bulunan bir siyonist rejim üssüne onlarca roket fırlattığını duyurmuştu.

SİYONİST REJİMDEN AÇIKLAMA
The Times of Israel gazetesinin haberine göre, saldırı sonrası katil Netanyahu ile görüşen Katz, Mecdel Şems bölgesine Hizbullah'ın düzenlediğini iddia ettiği saldırı konusunda basına açıklama yaptı.

"Hizbullah'ın tüm kırmızı çizgileri aştığından şüphe yok." ifadesini kullanan Katz, "Topyekün bir savaşla karşı karşıyayız." dedi.