“İran'a saldırmaya kalkışmak işgalcilerin çöküşünü hızlandırır”

Siyonist terör rejiminin "İran'ı ABD yardımı olmadan vurmaya muktediriz" açıklamasına Tahran’dan sert yanıt geldi. İran Ordusu Genel Komutanı Abdurrahim Musevi, "Siyonistler, İran'a saldırmak gibi akıldan uzak bir işe girişirse bu durum onların çöküşünü hızlandırır" ifadelerini kullandı.

“İran'a saldırmaya kalkışmak işgalcilerin çöküşünü hızlandırır”

İran Ordusu Genel Komutanı Abdurrahim Musevi, İşgalci Siyonist rejimin İran'a yönelik olası saldırısının, İsrail'in çöküşünü hızlandıracağını belirtti.

İran resmi haber ajansı IRNA'da yer alan habere göre, Musevi, İşgalci Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi'nin "İran'ı ABD yardımı olmadan vurmaya muktediriz" yönündeki açıklamasına tepki gösterdi.

Musevi, "Çöküş etkilerinin her zamankinden daha fazla görüldüğü ve boğulmakta olan siyonist rejim, (İran'a saldırmak gibi) akıldan uzak bir işe girişirse bu durum onların çöküşünü hızlandırır." ifadelerini kullandı.

İranlı komutan, Halevi'nin açıklamalarının İşgalcilerin iç sorunlarını gidermeye yönelik olduğunu kaydetti.

İşgal medyasına göre, Genelkurmay Başkanı Halevi, geçen hafta yaptığı açıklamada, ülkesinin ABD'nin yardımı olmadan da İran'a ön saldırı başlatabileceğini ve buna hazır olduğunu söylemişti.