HÜDA PAR Kurucular Kurulu üyelerinden Mehmet Emin Vural vefat etti

HÜDA PAR Kurucular Kurulu üyelerinden Mehmet Emin Vural bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Vural'ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayımlayan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, 'Fikirleri, samimiyet, cesaret ve gayretiyle davamıza önemli katkılarda bulunan "Cesaret Öğretmeni" ağabeyimize Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Kurucular Kurulu üyelerinden Mehmet Emin Vural vefat etti

Geçtiğimiz hafta geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınanan HÜDA PAR Kurucular Kurulu üyelerinden Mehmet Emin Vural vefat etti.

Vural'ın vefat haberi partinin resmi X hesabı üzerinden duyruldu.

Paylaşılan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

“İnna lillah ve inna ileyhi raciun!” Bir dönem Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan parti kurucularımızdan Sayın Mehmet Emin Vural başkanımız, tedavi gördüğü hastanede dar-ı bekaya irtihal etti.

Mehmet Emin başkanımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemil diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun.

FİKİRLERİYLE DAVAMIZA ÖNEMLİ KATKILARDA BULUNDU

Vuralın vefatına ilişkin bir başsağlığı mesajıda HÜDA PAR Genel Bşkanı Zekeriya Yapıcıoğlu tarafından paylaşıldı.

Yapıcıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajda, "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Partimizin Kurucular Kurulu üyesi, gençlik yıllarından tanıyanların tanımıyla "Cesaret Öğretmeni" kıymetli ağabeyimiz Mehmet Emin Vural Hakk'ın rahmetine kavuştu. Fikirleri, samimiyet, cesaret ve gayretiyle davamıza önemli katkılarda bulunan, bir dönem Genel Başkan Yardımcısı olarak hizmet eden Mehmet Emin Vural ağabeyimize Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Camiamızın başı sağolsun. Mekânı Cennet, makamı âli olsun." ifadelerine yer verdi.