HÜDA PAR GİK üyesi Tanrıkulu: Kadın konusunu istismar etmekten vazgeçin!

Her fırsatta İslam'a ve kutsallarına saldıran ve algı operasyonlarıyla gündem oluşturma peşine düşen haber spikeri Ece Üner yine kin kustu. Voleybol Milletler Ligi'nde Türkiye'nin Dünya şampiyonu olmasının ardından yine İslami kesimleri hedefine koyarak iftira ve karalama kampanyası başlatan Üner'e cevap HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Şeyhmus Tanrıkulu'ndan geldi. Tanrıkulu, 'Kadın konusunu istismar etmekten vazgeçin. Özgürlük anlayışınız cinsi sapkınlıkları ve teşhirciliği meşrulaştırmaktır.' dedi.

HÜDA PAR GİK üyesi Tanrıkulu: Kadın konusunu istismar etmekten vazgeçin!

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, voleybol şampiyonası üzerinden algı operasyonu yapmaya çalışan haber spikeri Ece Üner'e tepki gösterdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Çin'i yenerek FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyon oldu.

Her fırsatta İslam'a ve kutsallarına saldıran ve algı operasyonlarıyla gündem oluşturma peşine düşen haber spikeri Ece Üner yine İslami kesimleri hedefine koyarak iftira ve karalama kampanyasına girişti.

Başta HÜDA PAR olmak üzere İslami kesimlere yönelik, karanlık odaklar tarafından operasyonel olarak başlatılan 'yalan haber' sürecini ısrarla sürdüren Üner şu ifadeleri kullandı:

‘Türk kadını böyledir işte. Bir pasör çaprazı çıkar, kız çocuklarının eğitimine karşı çıkanlara karşı atak yapar, ‘Kadınlar evden çıkamaz’ diyenlere, 15 yaşında evlendirilen kız çocuğuna ‘Kime göre, neye göre çocuk?’ diyenlere etkili smacı yapıştırır, ‘Sahiplendirelim’ diyenlere blok koyar. İyi bir libero gelir, kadın hakları yere değmeden kurtarır. Kadınların azmi ve mücadelesi hiç bitmez, kadınlar ‘Bitti’ demeden bitmez. Cumhuriyetin 100. Yılına çok yakıştınız, sizinle gurur duyuyoruz' 

Üner'in 'karanlık odakların' başlattığı algı sürecini sürdürme çabalarına yanıt HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Şeyhmus Tanrıkulu'ndan geldi.

28 Şubat sürecinde başörtülü kadınların eğitim hakkının elinden alındığını hatırlatan Tanrıkulu, ''Sizin gibi gerici ve yobaz zihniyetlilerin yaptığı zulümleri, haksızlıkları, ikna odalarını hiç unutmadı bu millet! Kadın konusunu istismar etmekten vazgeçin. Siz kim özgürlük kim! Özgürlük anlayışınız cinsi sapkınlıkları ve teşhirciliği meşrulaştırmaktır.
Hadi oradan'' ifadeleriyle Üner'e sert tepki gösterdi.