HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam’dan şehid ailelerine ziyaret

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, 6-8 Ekim Kurban Bayramı şehidlerinin ailelerini ziyaret etti.

Kurban Bayramı vesilesiyle 6-8 Ekim şehidlerinin ailelerini ziyaret eden HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, ailelerin bayramlarını tebrik etti.

Sağlam, 6-8 Ekim olaylarında hunharca katledilen Şehid Hasan Gökgöz, Şehid Riyad Güneş, Şehid Yasin Börü, ve Şehid Yasin Börü’nün hocası Şehid Aytaç Baran’ın ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Burada şehidlerin çocuklarıyla özel olarak ilgilenen Sağlam, Baran'ın çocuklarını kucağına alıp sıcak ilgi gösterdi.

Başta Şehid Hasan Gökgöz’ün ailesini ziyaret eden Sağlam, şehidin babası Mehmet Gökgöz tarafından karşılandı. Burada Mehmet amcanın bayramını tebrik eden Sağlam, kendilerine sabırlar diledi.

Ziyaretler kapsamında Şehid Riyad Güneş’in ailesini ziyaret eden Sağlam, şehidin kardeşi Nihat Güneş’in tarafından ağırlandı. Burada da Güneş ailesinin bayramını tebrik etti.

Daha sonra Şehid Yasin Börü’nün acılı ailesine ziyaret gerçekleştiren Sağlam, şehidin babası Fikri Börü tarafından karşılandı. Şehidin 4-5 yaşındaki küçük kardeşi ile yakından ilgilenen Sağlam, Fikri Börü’nün bayramını tebrik ederek sabır tavsiyesinde bulundu.

Son olarak Şehid Yasin Börü’nün hocası Şehid Aytaç Baran’ın ailesi ziyaret eden Sağlam, şehidin kayın babası Ramazan Erdoğan ve diğer aile fertleri tarafından karşılandı. Şehidin küçük çocuklarıyla ayrı ayrı ilgilenen Sağlam, ailenin Kurban Bayramını tebrik ederek sabırlar diledi.

Şehid aileleri de yaptığı bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

İLKHA