HÜDA PAR deprem bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin ve beraberindeki heyet, Kahmaramanmaraş merkezli yaşanan depremden etkilenen Malatyalı vatandaşları ziyaret etti, sorun ve sıkıntılarını dinledi. HÜDA PAR heyeti, Adana'daki temasları kapsamında da çadır kentlerde kalan depremzedeler, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve İnsani Yardım Vakfı (İHH)'nı ziyaret etti.

HÜDA PAR deprem bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Avukat Mahmut Şahin, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından Malatya'yı ikinci kez ziyaret etti.

Beraberindeki heyet ile birlikte, Malatya Doğanşehir İlçesinin Erkenek mahallesi ile Kurucuova mahallesinin köylerini ziyaret eden Şahin, vatandaşlarla sohbet etti, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Şahin depremde vefat eden vatandaşların yakınlarını ziyaret etti ve taziyelerini sundu. 

ADANA

12 heyet ile afet bölgesinin 12 farklı bölgesinde depremzedelerin sorunlarını tespit edip çözüm için gerekli girişimlerde bulunan HÜDA PAR heyeti, Adana'da incelemelerine ve temaslarına devam ediyor.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyeleri Veysel Yavuz, Hakan Özbay, ve İl Başkanı Salih Demir ile il teşkilatından oluşan heyet, depremzedeleri bulundukları çadır kentte ziyaret ederek incelemelerde bulundu, depremzedeler ile bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi ve not aldı.

Huzurevleri Mahallesinde arama kurtarma çalışmaları tamamlanmış enkaz binalarını ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, daha sonra Huzurevleri Mahallesi Muhtarı Ayfer Doğantimur'u da ziyaret ederek yürütülen çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra heyet, bölgedeki arama kurtarma çalışmaları hakkında görüşmek üzere AFAD Başkanı Gültekin Genç'i makamında ziyaret etti. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan görüşme sonrası GİK üyesi Yavuz ve partili heyet, İnsani Yardım Vakfı (İHH)'na geçti.

İHH Adana Temsilcisi Mahmut Eraslan'nın karşıladığı heyet, yaklaşık bir saat süren görüşmede sahada yapılan arama kurtarma çalışmaları, yardım faaliyetleri,  Adana'nın ve bölgenin acil ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Heyetin deprem bölgelerinde temaslarının devam edeceği öğrenildi.