Hizbullah'ın işgal rejimi mevzilerine yeni saldırıları

Hizbullah Hareketi, işgal topraklarının kuzeyinde Siyonist İsrail ordusunun mevzilerine yönelik yeni füzeli saldırılar düzenleyerek, bu rejimin üslerini ve askerlerini hedef aldı.

Hizbullah'ın işgal rejimi mevzilerine yeni saldırıları

Siyonist basın yayın kuruluşları bugün Hizbullah'ın işgal topraklarının kuzeyindeki el Celil Alia bölgesindeki Muşav Zariyat yerleşkesini anti zırıh roketleriyle hedef aldığını duyurdu.

Lübnan merkezli El Mayadeen televizyonuna göre; Hizbullah Hareketi ayrıca, bu sabah İşgalci İsrail'in Birket Rişe askeri üssü çevresindeki Siyonist askerlere yönelik saldırı düzenlediklerini açıkladı. Saldırı sonrası askeri üsten duman yükseldiği görüldü.

Hizbullah ayrıca Siyonist askerlerin toplanma noktası olan el-Rahab askeri üssünün hedef alındığını bildirdi.

Lübnan direnişinden yapılan açıklamada, ''Siyonist rejimin saldırılarına yanıt olarak, Amerika'nın yeşil ışığı ve Batılıların suç ortaklığı ve sessizliğiyle Siyonistlerin vahşi saldırısına maruz kalan Gazze halkına ve direnişine destek olarak, Siyonist düşmanın mevzilerini hedef almaya devam ediyoruz. Bu bağlamda, direniş savaşçıları bu sabah (Salı) saat birde, el-Rahab üssü çevresinde hareket halinde olan bir grup düşman Siyonist İsrail askeri kuvvetini top mermileriyle doğrudan hedef aldı.''

Hizbullah ile işgalci güçler arasında 8 Ekim'den bu yana Lübnan sınırında karşılıklı saldırılar yaşanıyor.