Hesaplar bozulacak / Abdullah Öncel

Direniş ekseni, HAMAS, Hizbullah, Ensarullah ve İslami Cihad hesapları bozmaya devam etmektedir... Direnişin yaptığı her eylem, iman dolu kalplere şifa ve sürur vermektedir. Bize teselli olan direnişin başarılı eylemleridir...

Hesaplar bozulacak / Abdullah Öncel

Bombalar yağmaya devam ediyor Gazze’nin üzerine, tam 27 gün oldu.

Bir milletin geleceği olan bebekleri ve çocukları, siyonist vahşiler tarafından katledilmeye devam ediliyor. Herkes çok iyi biliyor ki bebek, çocuk demek gelecek demektir. Bebekleri, çocukları olmayanların gelecekleri ölümleri ile bitmektedir. Siyonist vahşilerde Gazze’de, Filistin’de Müslümanların geleceğini hedef almaya devam etmektedir.

Siyonist vahşiler, kendisini koşulsuz destekleyen müttefikleri ile ölüm yağdırmaya devam ediyor ve bunu yaparken gelecek hiçbir tepkiyi hesaba katmıyor, belkide kayda değer bir tepki gelmeyeceğini iyi bildikleri için çok rahat davranıyorlar.

Halkı Müslüman olan ülkelerin ise bazları sessizlik içinde, bazıları ise mecburiyetten cılız adımlar atmaya başladı, kimi ise her koşulda üste çıkmayı başarmakta...

Ne yazık ki; ne dini hamiyet, ne de milli hamiyet, halkı Müslüman ülkeleri harekete geçirmemekte, katliamı derhal durduracak adımlar attırmamaktadır.

Ne anne ve babasız kalan bebek ve çocuklar, ne aç olduklarını haykıran sabiler, ne korkudan tir tir titreyen zaroklar, ne elimizde hiçbir şey kalmadı yaralılar derman yokluğundan ölüyor, jeneratörlerimizi çalıştıracak yakıt kalmadı diyen doktorların feryatları Müslüman ülke liderlerini herakete geçirmeye yetmemektedir.

Görünen o ki bir kısım Arap ülkeleri, dillleriyle söylemeye henüz cesaret edemeseler de, direnişin tamamen yok olmasını istemekte ve siyonist vahşiler ile oturup eğlenmeyi hayal etmektedirler.

İbn-i Selül, bazı arap ülkelerinin bu gün ki durumunu görseydi kesinlikle nifak tacını onlara devreder, kendisi, kimsenin tanıyamayacağı bir yere gider, hayatına orda devam ederdi.

Fiili etkisini görmediğim tüm söylem, nutuk ve çağrıların, siyonist vahşilere zaman kazandıran, Müslümanları oyalan haince taktikler olduğunu söylemek geliyor içimden. Kusura bakanlar kusura bakmakta serbesttir.

Direniş; direniş ekseni, HAMAS, Hizbullah, Ensarullah ve İslami Cihad ise hesapları bozmaya devam etmektedir.

Direnişin yaptığı her eylem, iman dolu kalplere şifa ve sürur vermektedir. Bize teselli olan direnişin başarılı eylemleridir. Haberleri didik didik ederek yeni eylemlerin görüntülerini aramakta, seyrettiğimiz görüntülerin içine kalblerimiz ile girmekte dualarımıza dua katmaktayız.

Katledilen bebek, çocuk ve kadınları gördükçe parçalanan yüreklerimize, ancak direniş heraketlerinin (HAMAS, Hizbullah, Ensarullah ve İslami Cihad) eylemleri şifa olmaktadır.

Siz vurdukça biz sevinmekte, tekbirleriniz ile birlikte tekbir atmakta, şehadet parmağımız şehadet parmaklarınıza eşlik etmektedir. Dikey gelenlerin yatay gidişleri öyle bir şevk vermektedir ki ancak iman dolu kalpler anlayabilir.

İzlediğimiz her görüntü ile milyonlarca yürek; VUR, VUR, VUR! HAMAS, HİZBULLAH, ENSARULLAH, İSLAMİ CİHAD VUR! diye tempo tutmakta ve siyonist vahşilerin, onların katil işbirlikçilerinin ve münafık ortaklarının hesaplarını bozmanızı dilemektedir.

Allah’ın yardımı ve Mümin’lerin duaları sizinledir ve Allah’ın izni ile zafer sizindir.

Allah’ım yerdeki ve gökteki ordularınla HAMAS' a, HİZBULLAH'a, ENSARULLAH'a ve İSLAMİ CİHAD' a yardım et, roketlerini, füzelerini, mermilerini isabet ettir, sırlarını muhafaza et ve heybetlerini arttır.

Allah’a emanet olun.

Abdullah Öncel / Habernas