HAMAS: Gazze'ye yönelik saldırı İşgal rejiminin suçlarını ortaya çıkardı

İslami Direniş Hareketi (HAMAS) sözcüsü Fevzi Berhum siyonist işgal rejiminin vahşi saldırılarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Gazze'ye yönelik saldırıların işgal rejiminin suçlarını ortaya çıkardığını dile getirdi.

HAMAS: Gazze'ye yönelik saldırı İşgal rejiminin suçlarını ortaya çıkardı

İslami Direniş Hareketi (HAMAS) sözcüsü Fevzi Berhum yaptığı siyonist işgal rejiminin vahşi saldırılarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Gazze'ye yönelik saldırıların İşgal rejiminin suçlarını ortaya çıkardığını dile getirdi.

"Siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırısı, Filistinlilerin işgale karşı Filistin'in kurtuluşuna kadar bitmeyecek olan özgürlük mücadelesinde yeni bir aşamadır"diyen Berhum, "siyonist işgal rejiminin son saldırısı, İsrail işgalinin Gazze'de Filistinlilere karşı işlediği suçları ve katliamları da tüm dünyaya ifşa ediyor" ifadelerini kullandı.

Siyonist işgal rejimi ile yapılan 'normalleşme' ihanetlerine de değinen Berhum, işgalci ile normalleşmenin ve bölgeye entegrasyonunun Filistin halkı ve hakları için büyük bir tehdit oluşturduğunu vurguladı.