Filistin ve Endonezya vakıflarından Umut Kervanı aracılığıyla depremzedelere yardım

Filistin ve Endonezya vakıfları depremde yıkımın yaşandığı Hatay'da Umut Kervanı aracılığıyla insani yardım malzemesi dağıttı.

Filistin ve Endonezya vakıflarından Umut Kervanı aracılığıyla depremzedelere yardım

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden en çok etkilenen illerden olan Hatay'da çalışmalar sürerken, bir yandan da yaralar sarılmaya ve hüzünler, sıkıntılar paylaşılmaya ve hafifletilmeye çalışılıyor.

Filistin Vakfı ve İslam Birliği Müessesi (Müessetül Vahdet ul İslamiyye) tarafından Hatay'da çadırkentte kalan vatandaşlara Umut Kervanı aracılığıyla yardım kolisi dağıtıldı.

Vakıf temsilcileri ile birlikte depremzedelerin yerleştirildikleri çadır kentler ziyaret edilerek yardım kolileri çadırda kalan vatandaşlara ulaştırıldı.

Yapılan yardımlar için Filistin Vakfı Temsilcisi Muhammed Ezzam ve Endonezya İslam Birliği Müessesi Vakıf temsilcisi Muhammed İhvan Celil'e teşekkür eden Adana Umut Kervanı yetkilisi Fethullah Beyazçiçek, depremzedelere verilmek üzere kendilerine teslim edilen giyim, yiyecek ve battaniye gibi insani yardım malzemelerini vakıf temsilcileriyle birlikte Hatay'da depremzedelere dağıttıklarını belirtti.