Fadlallah: İsrail Lübnan'a istediği zaman saldıramayacağını anladı

Lübnan Parlamentosu'ndaki Hizbullah milletvekili Fadlallah, İsrail'in artık, Lübnan'ın istediği zaman saldırabileceği bir ülke olmadığını anladığını söyledi.

Fadlallah: İsrail Lübnan'a istediği zaman saldıramayacağını anladı

Lübnan Parlamentosu'ndaki Hizbullah milletvekili Hasan Fadlallah, İşgalci İsrail'in saldırılarına maruz kalan sınırdaki Marun er-Ras beldesine gerçekleştirdiği ziyarette basına açıklamada bulundu.

"Düşman (İsrail) artık Lübnan'ın, istediği zaman saldırabileceği ve bu saldırıların karşılıksız kalacağı bir ülke olmadığını anladı." diyen Fadlallah, geçen saatlerde gerilimin yaşandığı güney sınırındaki köylerde sükunetin hakim olduğunu ve halkın gündelik hayatına devam ettiğini belirtti.

İşgalci İsrail ordusu dün, Lübnan'dan, sınırın İsrail tarafındaki askeri üsse ve araçlara yönelik bir dizi tanksavar atışı yapıldığını açıklamıştı. İşgalci İsrail, saldırıya karşılık, Lübnan'ın güneyinde atışların yapıldığı bölgeleri vurduğunu belirtmişti.

Saldırıyı doğrulayan Hizbullah ise yaptığı yazılı açıklamada, "Hasan Zebib ve Yasir Dahir Şehitler Grubu'nun, İşgalci İsrail'in kuzeyindeki Avivim askeri noktasını vurarak içinde bulunanları öldürdüğü veya yaraladığı ifade edilmişti.

AA