Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı, sonuçları İstanbul'da takip edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı, sonuçları İstanbul'da takip edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oylarını kullanmak için Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi.

Okul bahçesini dolduran vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Erdoğan'ı, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı "3279" numaralı sandıkta 380 seçmen vatandaşlık görevini yerine getirecek.

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullanmasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullanmasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Açıklamasında, "Oyumuzun kullandıktan sonra söylenecek en önemli şey bugün sabah itibarıyla takipteyim. Sabah saatlerinden itibaren olaysız, sıkıntı yaşanmadan süreç devam etti, devam ediyor. En önemlisi deprem bölgesindeki oyların kullanımıydı. Oylarını kullanıyorlar. Orada da herhangi bir sıkıntı yok. Hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için İstanbul'da oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimleride İstanbul'dan takip edecek.