Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizi sapkın akımların mezesi yapmak için tutuşanlar var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençlerimizi sapkın akımların mezesi yapmak için tutuşanlar var. Cumhur İttifakı ortaklarının LGBT diye bir derdi yok. İP’i de Saadet’i de bunlardan bir ses var mı? Yok. Çünkü bunların böyle bir derdi yok. Bunlar ne milli ne de yerlidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizi sapkın akımların mezesi yapmak için tutuşanlar var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nın açılış töreninde konuştu. 

“DAĞDAN, MASADA ARIZA ÇIKARANLARA AYAR VERİLİYOR”

“Kumar masası, noter masası dediler.. Sonra tıpış tıpış masaya oturdular.” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Bizi beğenmeyip ayrı parti kuranlar 7'li masanın dolgu malzemesi oldular. Her şey yutma pahasına CHP listesinden adaylık yarışına girdiler. Bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla kirli bir ortaklık kurdular. Yürek sızlatan bir tabloyla karşı karşıyayız. Ey benim sevgili milletim... Kandil'den verdiği talimatlarla yola giden Bay bay Kemal'e destek verilebilir mi?  Dağdan, masada arıza çıkaranlara ayar veriliyor. Seçimden sonra ne yapacaklarını da anlatıyorlar. Neymiş Selo'yu, teröristbaşını bırakacaklarmış. Şu hukuk devletinde ne kadar hukuki tutuklu olan varsa Bay Kemal bırakacağız diyor. Yetmiyor Diyanet İşleri Başkanlığı'nı da kaldıracaklarmış. Ne günlere kaldık.. FETÖ tüm mensuplarıyla 7'li masanın fedaisi olmuş. Bu duruma masada kimsenin sesi çıkmıyor.” Şeklinde konuştu.

“BUNLAR NE MİLLİ NE DE YERLİDİR”

Millet İttifakı’nın yerli ve milli olmadığına dikkat çeken Erdoğan şöyle konuştu; “Gençlerimizi sapkın akımların mezesi yapmak için tutuşanlar var. Cumhur İttifakı ortaklarının LGBT diye bir derdi yok. İP’i de Saadet’i de bunlarda bir ses var mı? Yok. Çünkü bunların böyle bir derdi yok. Bunlar ne milli ne de yerlidir. Erkek ve kız evlatlarımıza göz diken muhalefetin yanında saf tutmuşlardır. Terör örgütlerinin dümen suyuna girmektir, teslim olmaktır. Bunun adı bu güzel ülkeyi siyasi ve ekonomik olarak küresel emperyalizme sokmadır.”