Batı Şeria'da terör rejimi 2 Filistinliyi şehid etti, Yahudi çeteler ise Filistinlilerin mülklerine saldırdı

Terör rejimi israil çeteleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentinde bir hastanenin acil servisi önünde ataş açması sonucu 2 Filistinli şehit oldu, 4 kişi de yaralandı. Terör rejimi israilin desteğini arkasına alan işgalci Yahudiler ise, işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan bir köydeki Filistinlilerin mülklerine saldırdı. Saldırıda bir baba ve 3 aylık bebeği, işgalci çetelerce darp edilerek yaralandı.

Batı Şeria'da terör rejimi 2 Filistinliyi şehid etti, Yahudi çeteler ise Filistinlilerin mülklerine saldırdı

Siyonist işgal rejiminin sözde askerleri, Cenin'deki Halil Süleyman Devlet Hastanesi'nin acil servisi önünde bir grup Filistinliye ateş açtı.

Saldırıda, 2 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Görgü tanıkları, işgalcilerin, buldozerler eşliğinde şafak vakti Cenin Mahallesi'ne baskın düzenlediğini ve altyapıyı buldozerlerle tahrip etmeye başladığını ifade etti.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 7 Ekim 2023'ten bu yana siyonist işgalciler tarafından şehit edilenlerin sayısı 432'ye, yaralıların sayısı ise 4 bin 700'e yükseldi. 

Yahudi işgalciler, Filistinlilerin mülklerine saldırdı 

Nablus'un güneyindeki Burin köyünün doğusunda kaçak yerleşim birimi Givat Ronin'de ikamet eden Yahudi işgalciler, işgal rejiminin koruması altında buradaki Filistinlilere saldırdı.

Saldırıyla ilgili Filistin Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, işgal rejiminin, Burin köyünde bir aracın içindeki 35 yaşındaki Filistinli baba ile 3 aylık bebeğini darbederek yaraladığı belirtildi.

Yaralanan baba ve bebeğinin tedavi için hastaneye kaldırıldı. Yahudi işgalciler, saldırıda köydeki bir aracı yaktı, 2 aracı da tahrip etti.