Barbar işgalci! Açlıktan ölmeleri pahasına Gazze'ye insani yardım ulaştırılmasını engellemek haklı ve ahlaki!

Siyonist terör rejimi aşırı sağcı barbar Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, Gazze Şeridi'nde 2 milyon sivilin açlıktan ölmesi pahasına bölgeye insani yardım ulaştırılmasını engellemenin "haklı ve ahlaki" olduğuna inandığını söyledi.

Barbar işgalci! Açlıktan ölmeleri pahasına Gazze'ye insani yardım ulaştırılmasını engellemek haklı ve ahlaki!

Siyonist rejim medyasından The Times of Israel'in haberine göre, provokatif üslubuyla bilinen işgalci katil Smotrich, "Israel Hayom" adlı yayın kuruluşu tarafından düzenlenen bir konferansta, 7 Ekim'den bu yana soykırım uyguladıkları Gazze Şeridi'ne insani yardımların engellenmesi gerektiğini savundu.

Siyonist terör rejiminin yoğun saldırıları ve insani yardımları engellemeleri nedeniyle aylardır açlık ve kıtlık çeken Gazzelilerin tamamının ölmesinin "meşru" olduğunu ileri süren siyonist müsvedde Smotrich, "Mevcut küresel gerçeklikte bir savaşı yönetemeyiz. Rehinelerimiz geri dönene kadar, haklı ve ahlaki olsa bile, kimse 2 milyon sivilin açlıktan ölmesine izin vermez" ifadelerini kullandı.

Bakan Smotrich, uluslararası toplumun bölgeye insani yardım ulaştırılmasını engellemeye izin vermeyeceğini söyleyerek, Gazze'ye yönelik saldırıların sürebilmesi için uluslararası meşruiyete ihtiyaç olduğunu dile getirdi.