Avrupa Yetim Eli'nden Beyrut için yardım kampanyası

Uluslararası Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Lübnan'da yaşanan patlamadan etkilenen mağdur halka yönelik acil yardım kampanyası başlattı.

Avrupa Yetim Eli'nden Beyrut için yardım kampanyası

Almanya merkezli Avrupa Yetim Eli, dünyanın birçok ülkesinde faaliyet göstererek mazlumların ve mahrumların umudu olmaya devam ediyor. Geçtiğimi salı günü Lübnan'ın başkenti Beyrut limanında meydana gelen patlama sonucu binlerce insan yaralanmış birçok kişi de yaşamını yitirmişti.

Avrupa Yetim Eli yetkilileri bütün dünyayı üzüntüye sokan Beyrut'taki patlamadan sonra acil yarıdm kampanyası başlattıklarını duyurdular.

Dernek yöneticilerinden Hüseyin Ateş yaptğı açıklama da 'Malumunuz Lübnan uzun süreden beridir büyük bir ekonomik sıkıntı içerisndeydi. Halk ekmek almak için uzun kuyruklar oluşuturuyordu. Yaşanan patlamadan dolayı onbinlerce insan mağdur olmuş durumda. Lübnanlı yetiklilerin yaptıkları açıklamalara göre 250 bin kişi bu patlamadan dolayı evlerini terk etmek zorunda kaldı. Yaşanan mağduriyetin büyüklüğünü göstermesi açısından önemli bir rakam. Bizler de mağdur olan bu mazlum halka yardım ulaştırabilmek için acil yardım kampanyası başlattık. Hayırsever kardeşlerimizin bu konuda gerekli duyarlılığı göstereceklerine inanıyoruz.' dedi.

Hayırseverler İçin Hesap Numarası:

İBAN: DE26546512400005704515

BİC: MALADE51DKH

SPARKASSE RHEİN HARD

İletişim Adresleri:

TELEFON: +49 157 73 97 58 18

E-MAİL:    [email protected]

TWİTTER :  Avrupa_Yetimeli

Habernas