Avrupa Yetim Eli, Etiyopya'da yüzlerce kişiye iftar yemeği ikram etti

Avrupa Yetim Eli Derneği, Etiyopya'da ihtiyaç sahipleri için verdiği iftar yemeğine yüzlerce kişi iştirak etti.

Avrupa Yetim Eli, Etiyopya'da yüzlerce kişiye iftar yemeği ikram etti

Dünya'nın çeşitli noktalarında yardım faaliyetlerinde bulunan Avrupa Yetim Eli Derneği, çeşitli çalışmalar gerçekleştirmek için Afrika Kıtası ülkelerinden Etiyopya'ya ulaştı.

Daha öncede defalarca ülkede büyük yardım çalışmaları yapan Avrupa Yetim Eli, Ramazan ayında ülkede çeşitli yardım organizasyonları gerçekleştirdi.

Etiyopya'nın Adama kentinden iftar yemeği veren dernek yetkilileri, ihtiyaç sahibi insanlar ile teker teker ilgilendi.

7'den 70'ye yüzlerce kişinin katılım gösterdiği iftar yemeği organizasyonu ile ilgili açıklama yapan Avrupa Yetim Eli Derneği Gönüllüsü Nizamettin Aygan, "Sofralarımızı kurduk. Mağdur, mazlum, yetim, fakir, gariban kim varsa hepsini çağırdık. Özellikle bize yardım gönderen hayırseverlerimizin o güzel yardımlarını gelip kendi ellerimizle burada ihtiyaç sahiplerine vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Günlerdir sahadayız, kardeşlerimiz ile beraberiz. Bu Ramazan ayında mağdur insanların ihtiyacı olduğu gibi bundan sonrada ihtiyaçları olacaktır. Tabi Avrupa Yetim Eli Derneği olarak sadece Afrika Etiyopya'da değil dünyanın birçok noktasında sofralar kuruyoruz Elhamdulillah." dedi. (İLKHA)